PINS – Aasta parim uus püsikliendiprogramm!

25.06.2015

PINS – Aasta parim uus püsikliendiprogramm!

BANER

PINS sai Londonis mainekal The Loyalty Awards 2015 lojaalsusauhindade tseremoonial kaks ülemaailmselt tunnustatud auhinda. PINS programm nimetati „Aasta parimaks uueks püsikliendiprogrammiks” ja PINS programmi käivitamine Soomes pärjati – „Parima turunduskampaaniaga püsikliendiprogrammi” auhinnaga.

Coalition Rewards domineeris ka eelmise aasta The Loyalty Awards 2014 auhinnatseremoonial, saades neli ihaldatud auhinda – rohkem kui ükski teine püsikliendiprogramm sellel aastal. Võidetud auhindade hulka kuulusid „Aasta parim püsikliendiprogramm – Kesk- ja Ida-Euroopas”, „Parima lojaalsusega seotud majandusharu uuenduse” ja „Parima turunduskampaaniaga püsikliendiprogrammi” auhinnad. Lisaks anti Coalition Rewards'i tegevjuht Gabi Kool'ile aunimetus „Aasta majandusharu tegija Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika piirkonnas”. Gabi Kool oli esimene mitte-Ühendkuningriigi resident, kes selle auhinna võitis.